Najaar 2022

Ook in het najaar hebben we weer voldoende plannen voor leuke activiteiten. Een aantal zijn nog in ontwikkeling en enkele andere daar zal de uitvraag op korte termijn van starten. Houdt je mail en/of de borden in de gaten!

Wandeling met de boswachter

Op zondag 2 oktober gaan we wandelen met de boswachter. Honden zijn aangelijnd welkom. De wandeling is niet geschikt voor kinderen en deze activiteit is dus alleen voor leden met hun partner.  Aansluitend aan de wandeling is er nog een lunch. Omdat we onder leiding gaan van een boswachter is het aantal deelnemers beperkt.

Feestavond

We zijn druk bezig om nog een aantal zaken te regelen, maar we zijn voornemens om weer een feestavond te organiseren. Deze staat gepland voor zaterdag 22 oktober.  

Vissen

We gaan ook dit jaar weer vissen, op dezelfde locatie als vorig jaar.

Margriet Winterfair

Wij regelen kaarten, jullie de rest. Info binnenkort.

De inschrijving zal zo snel als mogelijk starten. Houdt je mailbox en/of de borden in de gaten.

Uit eten

In november / december gaan we weer een keer uit eten. Hiervoor heeft ieder bestuurslid 3 restaurants opgeschreven en daar is een mooie gevarieerde lijst uit voort gekomen. We hebben inmiddels 5 restaurants geselecteerd die we aan jullie gaan voorleggen. We zijn benieuwd waar jullie graag heen willen.