Komende activiteiten

Renata is, zoals ze eerder al bij ons had aangegeven, per 1 januari gestopt als bestuurslid. Het werd voor haar steeds lastiger om de vergaderingen, activiteiten en het organiseren te combineren met het werk en haar privé leven. Wij zullen Renata uiteraard nog op een passende wijze bedanken voor haar bestuurswerk in de afgelopen jaren.

Afgelopen dinsdag 17 januari hebben we onze eerste bestuursvergadering van 2023 gehad. Hierin hebben we ons jaarplan doorgesproken en de aankomende activiteiten besproken. Eindelijk hebben we ook alles rond met het Grieks restaurant (dat kostte wel wat moeite) en komt de poster met info hierover er snel aan. Helaas nog geen data, aangezien we op 12 februari nieuwe diensten gaan krijgen weet niemand of hij/zij kan inschrijven.

Op zondag 5 maart gaan we naar een Escaperoom, we hebben een aantal dezelfde escaperooms op Strijp-S waar we in groepen de strijd aan gaan. Als groep kun je hierbij ook een andere groep dwarsbomen. Alle info en inschrijven in de week van 23 januari.

Verder hebben we de site waar nodig weer aangepast en up-to-date gemaakt.

Groeten van het bestuur